Brunoenmarjolein.reismee.nl

Profiel

Namen Marjolein en Bruno

Datum vertrek: zaterdag 20 september 2014
Dagen onderweg: 1548
Dagen te gaan: onbekend

Momenteel in: Nederland

Over ons/onze reis

Hoi iedereen,

Jullie kunnen via deze site weer meegenieten van onze reiservaringen. Reis part 2 zal er als volgt uit gaan zien:

Iran: het idee is om rond te reizen. We hebben alleen een ticket geboekt en willen in Iran bekijken wat we willen gaan doen. We zijn enorm benieuwd naar wat dit land allemaal te bieden heeft! 

Jordanië: we zullen een weekje in Jordanië blijven en gaan met een lokale gids alle hoogtepunten bekijken. Uiteraard staat Petra hoog op ons verlanglijstje!

Mexico: vanaf hier ligt alles nog open. Het plan is om een aantal Maya ruïnes te bezoeken en misschien de Spaanse lessen verder oppakken. We hopen weer bij gastfamilies te kunnen verblijven en natuurlijk te genieten van het lekkere Mexicaanse eten. Rijst met bonen als ontbijt, we verheugen ons er al op! Daarna staan nog op de planning:

Guatemala, Belize, El Salvador En ...?

Voor wie ons graag een persoonlijk mailtje wil sturen:

marjoleinbacker@outlook.com en brunoaardenburg@gmail.com

Bruno en Marjolein

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7-10-2011 tot en met 22-12-2012

Hoi iedereen,

Via deze site kunnen jullie meegenieten van onze reis! Voor wie nog niet weet wat we nu eigenlijk precies gaan doen, hierbij nog even een overzichtje:

Namibie: vrijwilligerswerk voor Elephant Human Relations Aid (EHRA). We gaan waterpunten bouwen voor de olifanten en aan de andere kant de waterputten van de boeren beschermen door middel van het bouwen van muren. Tevens zullen we data gaan verzamelen van de olifanten die in het Damaraland gebied leven (de woestijn).

Zuid -Afrika: sightseeing in Kaapstad en daarna vrijwilligerswerk voor Bambelela: een wildlife rehabilitatiecentrum dat zich heeft gespecialiseerd in fluweelapen.

 Oeganda: vrijwilligerswerk voor de Karibu. We zullen onder andere meehelpen in een weeshuis vlakbij Kampala en lesgeven aan de kinderen.

New York: sightseeing

Honduras: Spaans leren in Copan.

 Nicaragua: rondreizen met onze (schoon)zus en zwager.

En daarna...zien we wel weer verder :-). Waarschijnlijk willen we nog meer landen gaan bezoeken in Midden-Amerika zoals: Panama, Costa Rica en Guatemala. Verder willen we ook nog heel graag naar Bolivia. Maar dat vinden we nog te wer weg om te plannen!

Voor wie ons graag een persoonlijk mailtje willen sturen:

marjoleinbacker@hotmail.com en brunoaardenburg@hotmail.com

Bruno en Marjolein